Segelbåtstransport

Segelbåtstransport

Segelbåt

Jag transporterar din segelbåt eller motorseglare på min specialbyggda trailer från Vlemmix. Den har fyra i höjd justerbara sidostöd, vilket säkerställer stabiliteten på din båt, både vid lastning/lossning och under själva transporten. Jag lastar båtar med vikt upp till 2800 kg och med en maxlängd på cirka 9 meter. Båten måste ju lyftas på och av min trailer och det är något ni måste ordna vid lastning och lossning.

Jag har varit verksam i branschen sedan 2002 och har mycket stor erfarenhet och rutin gällande båttransporter. Jag är troligen Sveriges mest anlitade transportör i det lätta segmentet, upp till 2800kg.

Transportförsäkring och ansvarsförsäkring anpassad för just båttransporter finns givetvis. Det finns dock undantag i dessa försäkringar så du bör ha en egen försäkring på din båt för att ha ett fullt skydd. Anlitar du ett företag, eller privatperson, utan försäkring för att transportera din båt finns det stor risk att du blir utan ersättning om något händer, även från din egen försäkring.

Kontakta mig så hjälper jag dig

 

Ring/SMS/WA

0705-766 777

Robertssons Transporter AB
S:t Larsgatan 4
553 38  Jönköping
magnus@biltransporten.se
0705-766 777