Motorbåtstransport

Motorbåtstransport

Jag transporterar din motorbåt på min båttrailer från TIKI. Den har tre självjusterande kölrullar med sidostöd, vilket säkerställer stabiliten på din båt, både vid lastning/lossning och under själva transporten. Jag lastar båtar med vikt upp till 2700 kg cirka, och med en maxlängd på cirka 9 meter. När jag hämtar båten vinschar jag gärna upp den ur vattnet via ramp eller så ordnar ni lyfthjälp med kran etc. Vid leverans lägger jag den gärna direkt i vattnet åt er, alternativt så lyfts den av. Lättare båtar kan rullas av på bockar hemma i er trädgård tex. Jag är gärna behjälplig med min kunskap, men det sker på ert ansvar.

Jag har mycket stor erfarenhet av att hämta och lämna båtar ute i Europa och har stor kännedom om vägnätet och övernattningsmöjligheter utmed vägarna för att kunna ge Er båt en säker transport.

Vis av erfarenhet har jag lärt mig att transport av snipor och motorseglare kräver rätt grejor för att båten ska stå stabilt under transporten. Jag har fabriksbyggda stabila justerbara sidostöd för dessa transporter, så att både jag och kunden kan känna oss säkra på att båten står kvar på släpet även efter några mils transport.

Jag transporterar båtar som står på sitt egna släp på mitt rejäla biltransportsläp. Max bredd på båtens släp, mätt på utsidan av hjulen, får vara 225cm. Att båten kanske är bredare spelar ingen roll. Max längd på båt och släp ihop bör inte överstiga dryga sju-åtta meter.

Jag kan även köra båten på ditt egna släp om din dragbil eller körkort inte räcker till. Då ska det ju vara en bromsad och registrerad ”80-trailer” som är besiktad, påställd och skattad.

Kontakta mig så hjälper jag dig

 

Ring/SMS/WA

0705-766 777

Robertssons Transporter AB
S:t Larsgatan 4
553 38  Jönköping
magnus@biltransporten.se
0705-766 777