Om mig

Om Robertssons Transporter AB 

Jag erbjuder en personlig, flexibel och anpassad transport av just din bil, båt, husvagn, traktor etc., för dig och dina önskemål och behov, med flexibilitet och intresse som ledord.

Det är helt klart billigare att hitta ett åkeri med stora lastbilar som hämtar och lämnar över hela landet. Det passar nog de flesta ganska bra, men man riskerar då att få bilen hämtad av någon man inte ens haft personlig kontakt med, som ställer av den klockan halv fyra på natten vid din stad och slänger in nycklarna på den nattöppna macken bredvid.

Jag jobbar inte så. Vi kommer överens om upphämtning och avlastning som fungerar för båda parter. Mitt smidiga ekipage gör det också möjligt att komma intill ditt villagarage och vinscha upp bilen, köra in i parkeringsgarage & verkstadslokaler/marinor, ut på mindre vägar eller backa in bakom ditt hus för att hämta din bil. Samma sak med båtar; trånga och svårtillgängliga hamnar är inga problem.

Jag har mycket stort intresse och kunnande av bilar och har varit, och är fortfarande aktiv tävlingsförare, sedan 34 år. Jag tycker att det är roligt att transportera runt bilar och båtar i hela Europa. Man träffar nya trevliga människor och får handskas med intressanta objekt och alltid händer det något man lär sig något av!

Min detaljkunskap om båtar är inte fullt lika stor, men många års transporter av båtar har lärt mig allt och lite till för att säkert och tryggt kunna transportera och handha din båt.

Robertssons Transporter AB är namnet på mitt företag. Jag utgår från Jönköping. Organisationsnummer: 556749-4850.

 

Ring/SMS/WA

0705-766 777

Robertssons Transporter AB
S:t Larsgatan 4
553 38  Jönköping
magnus@biltransporten.se
0705-766 777